Klub Moon i iService.hr na gostovanju Carl Maxxa gostima dijele "Moon" maske za iPhone!

Foto: Bruno Zlomislić

NOVA zagrebačka oaza ljubitelja odlične klupske glazbe, zabave i vrućih plesnih ritmova, klub Moon, proteklog je vikenda otvorio svoja vrata i najavio sjajnu zimsku sezonu. Ove subote, uz pokrovitelja večeri, brzi smartpjone servis, iService.hr, u sklopu programa Moonlight Boogie, pripremio je iParty.

Gostima kluba biti će poklonjene maske za iPhone 5 i 6. Sjajan poklon za goste, koje je omogućio najbrži smartphone servis - iService.hr.

iService.hr specijalizirani smartphone, tablet, PC i Mac servisni centar. Čini ga tim stručnjaka sa širokim spektrom znanja i poznavanja suvremenih elektroničkih telekomunikacijskih tehnologija specijaliziranih za smartphone i tablet uređaje. Iza njih je višegodišnje iskustvo u otklanjanju programskih (software) i fizičkih (hardware) poteškoća i oštećenja na suvremenim elektroničkih telekomunikacijskim uređajima. Na hrvatskom tržištu i tržištima u regiji ističu se brzinom i kvalitetom usluge, kao i kvalitetom ugrađenih i prodajnih zamjenskih i dodatnih djelova odnosno opreme. Imaju 2 poslovnice u Zagrebu, na adresama Vukovarska 20 i Masarykova 18. Više o njima na: www.iservice.hr

NAGRADNA IGRA: I ti možeš preko Index.hr osvojiti svoju masku za iPhone. Dovoljno se javiti na e-mail index.nagrada@gmail.com s temom "Moon nagradna igra" i ostaviti svoje osobne podatke, te posjeduje li iPhone 5 ili 6.. Najsretnijih 5 dobitnika, Index.hr će nagraditi Moon maskama za odgovarajući iPhone.

Za najplesnije klupske i nemirne guze na podiju pobrinut će se popularan zagrebački DJ, MC i TV voditelj, Emilio Dalbello, a njemo uće se kao poseban gost pridružiti sudionik Ultra Europe festivala i dogogodišnji resident kluba Papaya na Zrću, DJ Carl Maxx.

Ionako vruću atmosferu dodatno će zagrijati seksi plesačice i najpoznatiji hrvatski striper Marco Fabrizio, svojim vatrenim Go-Go nastupom.

Partner noćnog kluba Moon, KK Cedevita u četvrtak 22. listopada u 19:30h igra svoju prvu euroligašku utakmicu ove sezone protiv francuskog prvoligaša Limogesa. Želimo im sve najbolje i proslavu pobjede u subotu 24. listopada u klubu Moon na iPartyu.



U subotu Vas očekuje sjajna atmosfera, zavodljivi plesni ritmovi i vrijedni poloni kluba i pokrovitelja večeri iService.hr. Odletite i Vi u subotu na "Mjesec" i otplešite svoj Moonwalk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.