Kim Cattrall odgovorila na glasine da će biti u novim epizodama Seksa i grada

Screenshot: YouTube

Kim Cattrall, najpoznatija po ulozi Samanthe Jones u legendarnoj seriji Seks i grad, odgovorila je na glasine da će se pojaviti u novoj sezoni spin-offa I tek tako.

Nakon što je imala malu ulogu u drugoj sezoni serije, mnogi fanovi ponadali su se da će u trećoj vidjeti više Samanthe. Magazin Life & Style izvijestio je 10. srpnja da je Cattrall pristala glumiti u trećoj sezoni. No ona je sad dala do znanja da to nije istina.

"Tako ste dragi, ali ne vraćam se", rekla je. 

Inače, izvor je za Life & Style rekao: "Budući da su utrli put Samanthi da se vrati, pretpostavlja se da su sklopili ugovor s Kim i samo čekaju pravo vrijeme da to objave. Priča se da će moći snimati sve svoje scene u Londonu. Potrudit će se da joj puno plate, a sve je pod njezinim uvjetima."

Imala je dva uvjeta za pojavljivanje u drugoj sezoni

Kim se u drugoj sezoni pojavila u zadnjoj epizodi, u kojoj Samantha obavlja telefonski razgovor s Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker. Za to pojavljivanje navodno je imala dva uvjeta. 

"Kim je imala dva uvjeta, da ne glumi ni s jednom od bivših kolegica te da ne vidi Michaela Patricka Kinga", rekao je izvor za Page Six.

Parker progovorila o njihovom odnosu

Prije dvije godine Sarah Jessica Parker progovorila je u podcastu The Hollywood Reportera o odnosu s glumicom Kim Cattrall.

"Vrlo je teško govoriti o situaciji s Kim jer sam vrlo oprezna, da ne bih rekla nešto neugodno jer to nije način na koji volim razgovarati o ovako kompliciranim temama. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njezinih zahtjeva s ugovorom. Naime, nije nam bilo ugodno sastajati se tamo gdje je ona željela, pa smo odustali od filma jer ga nismo htjeli napraviti bez nje", ispričala je Sarah. 

"Svaki glumac ima pravo tražiti ono što želi i dobiti ugovor kojim je zadovoljan. Nikada se ne bih miješala u to jer to nije na meni. Jesmo li bili razočarani? Jesmo, ali to se događa", dodala je.

Parker kaže kako je zbog toga naposljetku odlučeno da će se snimiti reboot bez Cattrall. "Nismo tražili Kim da bude dio ovoga jer je jasno dala do znanja da to nije nešto čime se želi baviti i nije nam djelovalo ugodno", rekla je tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.