Kempinski hotel Adriatic - idealno mjesto za odmor

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC - pod upravljanjem grupacije Kempinski Hotels

KATEGORIJA: Luksuzni Golf & Spa Resort na moru s 5 zvjezdica

DIREKTOR HOTELA: Gosp. Pierre U. Stacher

POVRŠINA HOTELA: 16.500 m2  / 1,65 ha

POVRŠINA RESORTA: (hotel, vile, kongresni centar) 67.000 m2 / 6,7 ha

OTVORENJE: 1. kolovoza 2009.

ARHITEKTURA I DIZAJN

Projektanti hotela su g. Eligio Legović i g. Matjaž Ivanić, obojica Hrvati, dok je golf-igralište sa 18 rupa projektirao austrijanac Diethard Fahrenleitner. Dizajner interijera je Consonni CTC, renomirana talijanska tvrtka s međunarodnim referencama, poznata i po opremanju luksuznih Azimut jahti te hotela Armani u Dubaju.

POLOŽAJ

Smješten nedaleko Savudrije na sjeverozapadnoj obali Istre, hotel nudi veličanstven pogled na Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i austrijske Alpe.

SMJEŠTAJ

Hotel nudi smještaj u 186 prostranih soba, prožetih toplim mediteranskim ugođajem i atmosferom. Dizajn hotela mješavina je modernog i suvremenog s lokalnim, istarskim stilom. Visoka tehnologija i vrhunski dizajn s prostranim staklenim površinama prožeti su lokalnim elementima kao što su detalji zidova obloženi kamenom, u skladu s tradicionalnom istarskom arhitekturom. Koncept u cjelini nudi profinjenom gostu svježe, mediteransko okruženje kroz luksuznu jednostavnost, sjaj, specijalne efekte svjetla i vode, igre s geometrijskim dizajnom, dok su najsvjetlije boje u nijansama naglašenim notama katran crne, kestenjastosmeđe, zlatne i srebrne.

Sobe su opremljene telefonima s dodirnim zaslonom i besplatnim širokopojasnim bežičnim pristupom internetu. Tu su i satelitska televizija, sef veličine prijenosnog računala i mini bar. Sve sobe luksuzno su opremljene televizorima Bang & Olufsen i HiFi opremom. Hotel raspolaže sa 19 raskošnih hotelskih apartmana, kao i sa dva prostrana predsjednička apartmana smještena na samom vrhu hotela, oba s veličanstvenim pogledom na more.

USLUGE

Privatna plaža, platforma za slijetanje helikoptera, čuvana podzemna garaža za 120 automobila, višejezično osoblje, concierge, 24-satni room service, usluga pranja i peglanja, usluga transfera limuzinom, besplatni širokopojasni bežični pristup internetu, Spa, boutique, vila Kempi dječji klub, frizerski salon.

BAROVI, RESTORANI & GASTRO SADRŽAJI

Dva restorana i tri bara zadovoljit će prohtjeve i najzahtjevnijih gostiju, nudeći ukusne specijalitete, jedinstvenu panoramu i različite gastronomske sadržaje na otvorenom. Glavni a-la-carte restoran Dijana nudi vrhunske mediteranska specijalitete.

PONUDA

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC nudi veliki broj paketa i posebnih ponuda za ljetnu sezonu 2010. koje uključuju uživanje i opuštanje u mnogobrojnim blagodatima ekskluzivnog Spa centra, igranje golfa, aktivni ljetni paket, FIFA paket i gledanje utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva na najvećem Bang & Olufsen televizoru ikad proizvedenom, organizaciju vjenčanja u privatnoj kapelici u sklopu resorta, romantični medeni mjesec te brojne koncertne paket-aranžmane poznatih glazbenika u sklopu ljetne koncertne sezone UMAGINATION. Više informacija na web-stranici hotela.

SADRŽAJI ZA KONGRESE I BANKETE

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC idealno je mjesto za održavanje poslovnih sastanka, kongresa i promocija, koje sudionicima pruža savršeno okruženje za rad. Sadržaji su primjereni za održavanje od manjih sastanaka do velikih kongresa, kao i za vjenčanja (u Resortu se nalazi prekrasna privatna kapelica). Kongresni sadržaji unutar hotela sastoje se od jedne konferencijske dvorane i dvije sale za sastanke. Dodatna zgrada Kongresnog centra, smještena uz samu obalu, nudi prostrane, fleksibilne i lako pregradive površine opremljenje najsuvremenijom opremom i širokopojasnim bežičnim pristupom internetu.

SPA SADRŽAJI

Carolea Spa na 3.000 m2 u grčko-rimskom stilu proteže se na 2 kata s 1 unutarnjim bazenom s jaccuzijem i 2 grijana vanjska bazena, odvojenim prostorima za uljepšavanje i sobama za tretmane, s komorom za plutanje, ledenom kabinom, kneipp stazom, hamamom, sobom za rasul, prostorom za opuštanje s vodenim krevetima, parnom kupelji i raznovrsnim saunama (tepidarij, lakonij, frigidarij). Za ljubitelje aktivnijeg odmora u ponudi je teretana opremljena suvremenom opremom, teniski i košarkaški tereni.

GOLF

Na samo 200 m od hotela nalazi se GOLF ADRIATIC, prvo profesionalno natjecateljsko golf-igralište sa 18 rupa u Istri koje pruža ljubiteljima golfa mogućnost igranja kroz cijelu godinu.

***

Naziv Kempinski s ponosom nosi rastuća jedinstvena grupacija osebujnih hotela diljem svijeta. Kao najstariji europski lanac luksuznih hotela, Kempinski gradi svoju reputaciju na uvjerenju da su ekskluzivnost i individualnost ključne sastavnice istinskog luksuza. Iz godine u godinu s brojem Kempinskih hotela u Europi, na Bliskom istoku, u Africi i Aziji, raste i broj gostiju ljubitelja ekskluzivnosti i individualnosti. Iako rast portfelja odražava snagu i uspjeh brenda Kempinski, broj hotela koji čini grupaciju ostat će ograničen u svrhu očuvanja ekskluzivnosti i razvitka istinskog luksuza.

Kao uvaženi član udruženja Stop TB Partnership, Kempinski s ponosom podupire kampanju Luisa Figa pod nazivom Stop TB, i to putem distribucije razglednica po sobama, ističući važnost pravovremene dijagnoze u uspješnom liječenju tuberkuloze. Kempinski dijeli viziju i ciljeve Stop TB Partnershipa u svrhu svijeta bez tuberkuloze.

Kempinski je član udruženja Global Hotel Alliance. Nastao prema modelu udruživanja zrakoplovnih kompanija, Global Hotel Alliance je najveće svjetsko udruženje neovisnih hotelskih brendova.

Za rezervacije i daljnje informacije posjetite www.kempinski-adriatic.com ili www.kempinski.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.