Vlasnica najboljeg tijela na svijetu nakon 24 godine prekida filmsku karijeru

Foto: Instagram

KELLY Brook (44) otkrila je da je službeno završila s glumačkom karijerom. "Napustit ću glumu. Ne volim predugo biti odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće", rekla je engleska glumica za Daily Star. 

Glumila je u serijama Midsomer Murders, Smallville i Moving Wallpaper. Svoj prvi film Sorted snimila je 2000. godine, a glumila je i u filmu The Italian Job s Markom Wahlbergom i Edwardom Nortonom. Pojavila se u filmu Piranha 3D s Vingom Rhamesom, Elisabeth Shue i dobitnikom Oscara Richardom Dreyfussom.

Zbog sretnog braka ne želi glumiti tuđe ljubavnice

Kelly je također priznala da jednostavno ne može zamisliti da glumi tuđu ljubavnicu. "Imam snažnu osobnost pa mi je uvijek teško ući u lik nekog drugog. Morala bih glumiti da sam u braku s nekim i nakon dva tjedna ja sam u glavi doslovno vjerovala da je tako. Bila je to užasna situacija" otkrila je Kelly.  

Kelly je danas u braku s Jeremyjem Parisijem za kojeg se udala u srpnju 2022. godine. "Ne mogu zamisliti da se okrenem Jeremyju i kažem: 'Odsutna sam šest tjedana i pretvarat ću se da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, je li to u redu?'. Mislim da se to mom suprugu ne bi svidjelo. Nekad moraš odustati od nekih stvari u životu, ja ne mogu više samo pobjeći i biti glumica", kaže Kelly za koju tvrde da je vlasnica najboljeg tijela na svijetu. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.