Keeley Hazell: Najljepše grudi Velike Britanije ponovno osvajaju

KEELEY HAZELL, vlasnica najljepših grudi Velike Britanije, ponovno se skinula i snimila editorijal u donjem rublju. Za Zoo Magazine pokazala je zašto drži tu laskavu titulu. Da podsjetimo, Keeley je postala slavna kad je kao 18-godišnjakinja otkrila svoje grudi i pokazala ih ukočenim Britancima.

Budući da je nakon toplesa na trećoj stranici Suna stekla nacionalnu slavu i postala miljenica muškaraca, ubrzo su njezine grudi postale i umjetničko djelo. Naime, kipar Leigh Hepell izlio je njezino poprsje u bronci. Njegovo djelo danas zauzima počasno mjesto u redakciji The Suna gdje, ne sumnjamo, svaki dan uveseljava brojne novinare.

Ubrzo je Keeley pokazala da je mala od skandala kad je na jednu od svojih kućnih zabavica pozvala nogometaša Joea Colea, ali i svog zaručnika. Dečka je, priča se, prevarila s Coleom, a njih dvojica su se potukli te je sve završilo na sudu.

Budući da se dobar glas daleko čuje, lijepa Hazell je uskoro završila u Hollywoodu gdje pokušava izgraditi glumačku karijeru. No, još uvijek najviše angažmana dobiva na račun svog zamamnog tijela. Posljednje što je snimila je reklama za dezodorans. Ne sumnjamo da je tom proizvodu porasla prodaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.