Kći Raya Liotte javila se prvi put nakon njegove smrti, objavila fotku iz djetinjstva

Foto: EPA

KĆI pokojnog glumca Raya Liotte, Karsen, javila se prvi put nakon smrti svog oca. Podijelila je fotografiju na kojoj je Ray kao djevojčicu drži u svom naručju. 

"Oni koji su ga poznavali, voljeli su ga. Ti si najbolji tata kojeg je itko mogao poželjeti. Volim te. Hvala ti na svemu", napisala je Karsen.

Njezini prijatelji i obožavatelji ispod objave su ostavili komentare podrške. Karsen ima 23 godine i Ray ju je dobio u braku s bivšom suprugom Michelle Grace. 

Glumac, najpoznatiji po ulozi u filmu Dobri momci (Goodfellas), preminuo je 26. svibnja u snu u Dominikanskoj Republici, gdje je snimao film. S njim je u to vrijeme bila zaručnica Jacy Nittolo. Nakon njegove smrti Jacy se oprostila dirljivom objavom.

"Moj je život tijekom posljednjih nekoliko godina bio zaista čudesan. Ray i ja dijelimo duboku ljubav koju ću u svome srcu zauvijek čuvati. Smijali smo se svaki dan i bili smo nerazdvojni. Naša je kemija bila divlja na najbolji način. On mi je bio sve na svijetu i nismo se mogli zasititi jedno drugog. To je prava ljubav o kojoj se sanja. On je bio najljepša osoba koju sam poznavala, a čak je i to podcjenjivanje", napisala je u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.