Kćeri Davea Grohla nestale s Instagrama nakon objave da on ima dijete s ljubavnicom

Foto: EPA

DAVE Grohl, osnivač Foo Fightersa, u utorak je šokirao fanove objavom u kojoj je priznao da je prevario svoju suprugu Jordyn Blum te da je dobio dijete s ljubavnicom

"Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je 55-godišnji glazbenik na Instagramu. 

Grohlove kćeri Violet (18) i Harper (15) deaktivirale su svoje Instagram profile, a fanovi pišu da su to učinile sat vremena nakon njegove objave. Violet je imala više od 225.000 pratitelja, a Harper oko 40.000 pratitelja. Na njihovim profilima sada piše da stranica nije pronađena. 

Violet nastupala s ocem 

Inače, Violet je prošle godine nastupila s Foo Fightersima na Glastonbury festivalu. Grohl je na pozornici predstavio svoju najstariju kćer rekavši: "Moja najdraža pjevačica na svijetu", a zatim su zajedno otpjevali pjesmu Show Me How, koju je posvetio svojoj majci. 

Podsjetimo, Dave i njegova samozatajna supruga, bivši model i producentica Jordyn Blum, zajedno su više od 20 godina. Upoznali su se u baru u Los Angelesu 2001. godine, a vjenčali su se 2003. godine te zajedno imaju tri kćeri - Violet Maye (18), Harper Willow, (15) i Opheliju Saint (10).

Glazbenik je prethodno bio u braku s fotografkinjom Jennifer Leigh Youngblood. Razveli su se 1997., a jedan od razloga zašto su se razišli bila je nevjera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.