Kate Moss i Natalia Vodianova za "Love" pokazale apsolutno sve

MAGAZIN "Love" u novom je broju razgolitio supermodele Kate Moss, Naomi Campbell i Nataliju Vodianovu te njihove kolegice s modnih pista Amber Vallettu, Jeneil Williams, Kristen McMenamy, Dariju Werbowy i Laru Stone. Naslovnice na kojima osam ljepotica pozira u istoj pozi već su obišle svijet, a sad je objavljen čitav editorijal golišavih fotografija modela. Za razliku od naslovnica, na kojima su preko "strateških pozicija" zalijepljene trake selotejpa, na ostalim fotografijama se vidi apsolutno sve.

Od tri supermodela, najsuzdržanija i najsramežljivija na snimanju je, sudeći po fotografijama, bila Natalia Vodianova. Naomi Campbell je svoj dio odradila strogo profesionalno, a najrazuzdanija je, očekivano, bila Kate Moss.

Urednica "Lovea" Katie Brand je navela kako je za snimanje editorijala odabrano osam djevojaka koje po mišljenju uredništva imaju savršena tijela. "U istoj su pozi snimljene kako bi pokazali koliko se razlikuju jedna od druge", navela je Brand pojašnjavajući kako "savršenstvo varira". Fotografije su snimili Mert Alas i Marcus Piggot.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.