Kao na filmu: Victoria Beckham brutalno opljačkana

SIROTOJ Victoriji Beckham lopovi su ukrali nekoliko desetaka haljina iz redova kolekcije proizašle iz njezinog dizajnerskog pera, vrijedne oko 2.8 milijuna kuna. Pljačka je izvedena profesionalno, kao da riječ o živoj lovi - zasad nepoznati lopovi u Londonu su presreli kombi koji je prevozio date krpice, ozlijedili vozača, razbili brave, očistili njegovu unutrašnjost i nestali bez traga, prenose britanski mediji.

"Pljačka je očito bila pomno isplanirana. Victoria je bila u šoku i duboko razočarana", potvrdila je ovu informaciju i Poshina glasnogovornica, a policija, koja je navodno još uvijek bez ikakvih tragova, istražuje okolnosti ove nesvakidašnje pljačke.

Nova kolekcija Victorije Beckham, ona za jesen/zimu 2010. godine, putovala je prema dizajneru Niemanu Marcusu s kojim Posh u zadnje vrijeme surađuje, nakon što je prošle godine, i to s izvrsnim kritikama, debitirala u modnom svijetu. Njezine kolekcije odmah su prigrlile trendseterice kao što su Drew Barrymore i Elle MacPhearson, kao i mnoge druge poznate i nepoznate dame svjetske društvene scene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.