Jure Brkljača obradio pjesmu ITD banda, spot snimio u New Yorku

Foto: Press

JURE BRKLJAČA zaputio se u New York da bi snimio spot za pjesmu Slab na tebe koji je objavljen ovog tjedna.

"Neopisivo sam sretan zbog izlaska pjesme Slab na tebe, jer već dugo vremena radim na tome da je snimim u svojem aranžmanu i izbacim vani. Naprosto sam je oduvijek htio prisvojiti kao svoju, a osim moje velike želje za tim, također sam je često znao zasvirati na gitari i podijeliti sa svojim pratiteljima i publikom na društvenim mrežama, koji su bili oduševljeni izvedbom. Tako sam se, na neki način, odlučio poigrati u studiju uz pomoć glazbenog producenta Mihaela Bluma i klasik ITD banda Ja sam slab na tebe obraditi na jedan drugačiji, moderan i suveren način, na kakav bih želio da zvuče sve moje pjesme", kaže mladi zadarski pjevač.

Izvornu pjesmu ITD banda napisao je skladatelj i tekstopisac Miroslav Rus, a sve su aranžirali u modernu verziju Slab na tebe, zajedničkim snagama, Jure Brkljača i glazbeni producent Mihael Blum. 

"Oduvijek mi je bila želja posjetiti New York, za koji kažu da je grad koji nikada ne spava, a svojim posjetom uvjerio sam se da je to i doista tako. Mogu reći da je New York ispunio sva moja očekivanja, i svojom energijom gotovo se savršeno uklopio s pjesmom koju sam upravio završio u studiju, i upravo tu se nekako rodila ideja za sami spot Slab na tebe. Tako sam iskoristio priliku i uspio zabilježiti odlične kadrove na Brooklyn Bridgeu i Manhattanu, koji će mi ujedno biti uspomena za cijeli život", kaže Jure.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.