Josipa: Uživala sam i kad je boljelo, pokazala sam da postoji život nakon raka

Foto: Nova TV

NAKON što je napustila show Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini svojim se obožavateljima obratila preko Instagrama.

"Dragi moji, nije važno izrađujemo li torbe ili skulpture, jesmo li bravar ili slikar- važno je samo da u ono što radimo unesemo svoju dušu. Da mi je netko rekao prije pet godina, kad sam se liječila od raka i tražila smisao svog postojanja, da ću biti plesačica na tri mjeseca - izmamio bi mi suze radosnice i krik oslobođenja. Ne znam mogu li dostojno opisati koliko mi je značila ova prekrasna plesna čarolija. Uživala sam i kad je boljelo, zvuči pomalo grubo ali je tako, uživala sam jer sam plesala s dušom. Moja je glavna misija posljednjih mjeseci bila - pokazati svakoj ženi iz mog karcinomskog kluba da postoji i život nakon raka", poručila je.

Dodala je da je u tome i uspjela.

"Znam kako sam mnogima od njih vratila nadu i volju da se iskoprcaju iz bunila i ponora koje bolest sa sobom donese. Moj dom je prepun dirljivih pisama. Ako sam mogla ja, to samo znači kako može i netko drugi. Često sam ovog proljeća posjećivala znane i neznane 'prijateljice' u bolnicama i znam, zaista znam kako su mnoge od njih iz svojih bolničkih kreveta u mislima plesale sa mnom. Osjetile su podršku, a to mi je bio cilj. Ako je samo jedna odlučila odabrati život, zagrliti svoj rak i promijeniti svoj mentalni sklop, a znam da je, vrijedilo je. Hvala vam sto ste bili/bile uz mene na ovom divnom životnom putovanju. Sretna i zahvalna, vraćam se svom životnom ritmu i s veseljem očekujem 23. svibnja kad ću u rukama držati svoju novu knjigu 'Promatrači u zrcalu'. Do nekih novih životnih pobjeda, volim vas", napisala je Josipa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.