Joost imao prvi koncert nakon izbacivanja s Eurosonga: "Ljubav uvijek pobjeđuje"

Foto: Profimedia

Joost Klein, ovogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu, održao je prvi nastup nakon što su ga diskvalificirali s Eurosonga.

TikTokom su se proširile snimke s nastupa u nizozemskom gradu Enschedeu, u sklopu festivala Freshtival Weekend. Koncert je započeo ubrzanom verzijom pjesme Europapa, s kojom se natjecao na Eurosongu. Osim eurovizijske pjesme, izveo je druge svoje pjesme.

@bierkoppers Joost Klein is back 🫡 #joostklein #europapa #foryou ♬ origineel geluid - ʙɪᴇʀᴋᴏᴘᴘᴇʀꜱ 🍻

Javio se na Instagramu

Nakon nastupa oglasio se na Instagramu. "Ljubav uvijek pobjeđuje", napisao je. Joost se o diskvalifikaciji nije oglašavao. 

Podsjetimo, Joost je nastupio u drugom polufinalu natjecanja, no na dan finala Europska radiodifuzijska unija (EBU) ga je diskvalificirala.

"Nizozemski umjetnik Joost Klein diskvalificiran je iz velikog finala ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije nakon prijetnji članici produkcijske ekipe. Švedska policija istražila je slučaj te će uskoro po ubrzanom postupku biti predan tužitelju. Joostovo ponašanje jasno je kršilo pravila natjecanja, koja su osmišljena kako bi se omogućilo sigurno radno okruženje za sve članove osoblja i zaštitila produkcija", poručili su iz EBU-a. 

Brojni obožavatelji Eurosonga žalili su se na izbacivanje nizozemskog predstavnika iz finala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.