Joan Collins (90) tvrdi da nikad nije bila na plastičnoj operaciji: "Koristim kremu"

Foto: EPA

90-GODIŠNJA glumica Joan Collins tvrdi da nikad nije bila na plastičnim operacijama. Dok je govorila o svojoj kozmetičkoj rutini, kazala je da nikad nije išla pod nož tijekom svoje dugogodišnje karijere. 

Strah ju je igle

"Nikada nisam ništa dirala, ni napravila. Ne bih mogla podnijeti sve to. Prije svega, strah me igala. Majka mi je rekla da se hidratiziram i koristim noćnu kremu", rekla je za The Guardian.

Joan kaže da se inače kloni sunca kako joj ne bi naštetilo koži te je taj savjet dala i svojim kćerima Tari i Katyani.

2012. rekla da je bila na botoksu

Ipak, Joan je 2012. godine za Glamour priznala da je bila na botoksu. Kazala je da ju je to iskustvo odvratilo od plastičnih operacija.

"Jednom sam ga imala u čelu i boljelo je kao vrag. Osim toga, ovih dana vidite sve te grozne plastične operacije. Imam prijateljice koje su se prepustile botoksu i sada imaju kvržice na licu. A o usnama da i ne pričam", rekla je. 

Joan kaže da je ne vrijeđa što ljudi misle da je bila na plastičnim operacijama. "Neobična sam po tome što sam u Hollywoodu, ali nisam otišla po nož. Znam samo još jednu glumicu koja se nije okušala u plastičnim operacijama... iako sada možda je", rekla je glumica ranije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.