Jezikova juha: Stephan Macchi ponovo kreće u akciju!

NAKON što su mailovi očajnih ugostitelja, kojima je potrebna hitna intervencija stručnjaka, pretrpali "sandučiće" RTL Televizije, Stephan Macchi  ponovo kreće u akciju. Hoće li pedantni Francuz postrožiti svoja pravila ili će, obeshrabren, možda sniziti svoje visoke kriterije, saznat ćemo na jesen kada će se emitirati nove epizode.

> Tema - Jezikova juha: članci, fotografije, videoclipovi

U prvoj sezoni Jezikove juhe, pomažući vlasnicima restorana koji se nisu mogli pohvaliti zavidnom posjetom, Stephan je naišao na brojne, njemu nezamislive probleme: prisutnost žohara u kuhinji, nečistoću (na koju je iznimno osjetljiv), uplitanje policije i nagovještavanje sudskih prijetnji, spor oko totanja i lignje...

Snimanje nove sezone Jezikove juhe počelo je u ponedjeljak, 17. svibnja. Stephan je ponovno krenuo u akciju po restoranima kojima su potrebne pomoć i hitna intervencija. Prvi se na popisu našao restoran Đuro Đaković iz Slavonskog Broda gdje će se Stephan, osim rješavanjem problema sa zaposlenicima i hranom u ponudi, pozabaviti i promocijom restorana.

"Druga sezona za mene znači nove izazove, nove ugostiteljske objekte i nove probleme. Jako sam sretan što krećemo u drugu sezonu, te se nadam da ćemo moći puno više pokazati i dokazati kako hrvatska restoranska stvarnost nije nimalo loša. Neću biti ni stroži ni blaži, jednostavno ću biti ja", izjavio je Stephan na prvom snimanju druge sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.