Jesse James slomio se na sudu i priznao da je dotaknuo dno

JESSE JAMES slomio se na sudu tijekom saslušanja u vezi skrbništva nad djecom. Muž preljubnik Sandre Bullock priznao je kako je tijekom posljednjih mjeseci dotaknuo samo dno te da se sada pokušava oporaviti. "I dalje sam na rehabilitaciji", rekao je James. Ispričao je sudu kako je sa 14 godina postao alkoholičar zbog toga što ga je u djetinjstvu zlostavljao otac.

"Cijeli život živim u sjeni zlostavljanja koje sam doživio kao dječak. Pio sam sve do 30., na taj način sam pokušavao izliječiti bol", rekao je 41-godišnji Jesse, koji je svoju suprugu, oskarovku Sandru Bullock, prevario s manekenkom za tetovaže Michelle "Bombshell" McGee.

Jesse se trenutno na sudu bori za skrbništvo sa svojom prethodnom ženom Janine Lindemulder, koja mu ne dopušta da se s kćeri Sunny preseli u Teksas. Na saslušanjima održanima ranije ovoga tjedna Jesse je otkrio kako se njegova kći boji vlastite majke, koja je tek prošloga mjeseca puštena iz zatvora. "Što više vremena Sunny provede s njom, to se više boji spavati sama u svojoj sobi", rekao je James.    

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.