Jesse James Sandrinog Oscara proslavio u krevetu sa seksi Michelle

AFERA supruga Sandre Bullock očekivano je dobila još jedan nastavak. Iako su mediji pisali da je Jesse James glumicu varao tijekom snimanja filma "The Blind Side", koje je trajalo deset mjeseci, čini se da je cijela priča trajala puno duže, što nikako ne ide u korist nevjernom voditelju koji se jučer javno ispričao svojoj supruzi i djeci.

Naime, američki tjednik koji je cijelu priču prvi objavio sada je pak otkrio da su se Jesse i njegova ljubavnica, Michelle "Bombshell" McGee, nalazili i nakon dodjele Oscara, na kojoj je Sandra osvojila zlatni kipić u kategoriji najbolje glumice, i to za ulogu u filmu "The Blind Side".

"Hej seksi, baš sam razmišljao o tebi jutros"

Da ta priča drži vodu, dokazuju i SMS-ovi koje je Jesse razmjenjivao sa seksi manekenkom tetovaža punih dva tjedna nakon dodjele. "Hej seksi, baš sam razmišljao o tebi jutros", jedna je od poruka koje je oženjeni Jesse slao višemjesečnoj ljubavnici. Također, poruka u kojoj piše "Treba li ti jedno lizanje?" jasno dokazuje da su ljubavnici još tada imali seksualne odnose.

Cijelu situaciju danas su komentirali bliski prijatelji para, koji su očekivano stali na Sandrinu stranu. "Najgluplja stvar koju je mogao napraviti, petljati se s takvom djevojkom iza leđa Sandri", izjavio je Jessejev prijatelj i dodao da je nevjernom suprugu jako žao zbog svega, ali da je svejedno muška svinja.

"Što lakša i jeftinija, njemu je privlačnija"

"Svi bajkeri su isti. Godinama ga poznajem i oduvijek se volio petljati s takvom vrstom žena. Što lakša i jeftinija, njemu je privlačnija. Nije me ovo iznenadilo", dodaje drugi Jessejev prijatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.