Jess iz Gilmoreica u tajnosti oženio manekenku

Foto: Instagram

Milo Ventimiglia se oženio.

46-godišnji glumac, poznat po ulozi Jessa Mariana u seriji Gilmoreice, oženio je svoju djevojku, manekenku Jarah Mariano, objavio je Us Weekly. 

Imali intimnu ceremoniju

Prema navodima medija, glumac i manekenka (38) službeno su izmijenili zavjete ranije ove godine na privatnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali obitelj i bliski prijatelji.

Vrlo su privatni u vezi svog odnosa

Za njihovu vezu saznalo se prošle godine, a u lipnju ove godine Jarah je snimljena s dijamantnim prstenom koji je izgledao poput vjenčanog. Par nikad nije javno komentirao svoju vezu. Ne objavljuju ni zajedničke fotografije, a čak ni na događanja ne dolaze zajedno.

Ventimiglia je ranije otkrio da ne želi pričati o svom privatnom životu. "Želim ostati, koliko mogu, anoniman i nevidljiv, ne znam koliko moj život može biti zanimljiviji od nekog drugog života samo zato što sam glumac", rekao je.

Tko je Jarah Mariano?

Jarah je najpoznatija po tome što je bila model za Sports Illustrated Swimsuit. Radila je i u kampanjama za Victoria's Secret. Pojavila se i u spotu za pjesmu Show Me What you Got Jay Z-ja.

Rodila se na Havajima, ali se s obitelji preselila u Kaliforniju. Kao tinejdžerica je otišla u New York kako bi se tamo školovala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.