Jelena Janković u shopping ide s dečkom vaterpolistom: On zaista ima strpljenja!

JEDNA od najboljih tenisačica svijeta, Jelena Janković, ponovno je zaplovila u dizajnerske vode. Srpkinja je, naime, predstavila svoju treću kolekciju pod nazivom "JJ star colection" koja će u prodaju krenuti početkom prosinca. To je treća kolekcija koju je specijalno za modnu kuću Mona kreirala Jelena. Kolekcija je namjenjena sofisticiranim poslovnim ženama, a u njoj prevladavaju materijali koji prate loniju tijela i koji naglašavaju ženstvenost.

Kako se Jelena snašla u ulozi modne kreatorice, kako je uopće započela s tim hobijem te neke detalje iz ljubavnog života, otkrila je uspješna tenisačica za srpski Blic. Kad je u pitanju dizajniranje odjeće, Jelena otkriva da je sve započelo nakon što su njezine prijateljice i kolegice nerjetko znale ispitivati gdje je kupila pojedini komad odjeće. Tada je shvatila da je njezina strast za modom ipak poprimila neki ozbiljniji oblik te je svoje maštovite kreacije odlučila podijeliti s ostalim djevojkama.

"Svoje modele nosim i privatno"

"Iako s kineskom kampanjom 'Anta' dizajniram sportske modele za tenis, ovi modeli koje stvaram u suradnji s modnom kućom 'Monom' su potpuno drugačiji", otkrila je Jankovićka koja priznaje da svoju novu kolekciju nosi privatno. "Namjenjeni su specijalnim prilikama u kojima svaka žena može izgledati kao prava zvijezda, a da se istovremeno osjeća ugodno i da zrači samopouzdanjem", tvrdi Jelena.



Iako je od početka modne karijere, Jelena proširila svoj posao, o inozemnoj karijeri još uvijek ne razmišlja jer joj je tenis na prvom mjestu. "Moda je moj hobi i nešto što radim iz zadovoljstva. Za probitak na svjetsko tržište bi trebalo uložiti puno truda i vremena, ali ja sam i dalje koncentrirana na tenis", dodaje tenisačica koja od od odjeće najviše novca troši na cipele kao i torbe. Ipak, jedna od najdražih modnih marki cipela joj je Cristian Louboutin, a opće je poznato da jedan par poznatog dizajnera dođe između 700 te 1000 eura.

"Mlađan voli ići samnom u kupnju i pomaže mi da se odlučim što ću kupiti"

U shopping, priznaje, ide najčešće s dečkom, vaterpolistom Mlađanom Janovićem. "Nedavno smo bili u shoppingu u Monte Carlu i Cannesu. On voli ići samnom u kupnju i pomaže mi da se odlučim što ću kupiti. Uvijek mi kaže šta mi dobro stoji, a što ne. Zaista ima strpljenja", priznala je Jelana Janković koja dodaje da joj je najbitnije da podržavaju jedno drugo i što uživa sa svojim dragim u svakom trenutku kojeg provode zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.