Japanski brend prodaje "push up grudnjak" za muškarce koji žele mišićava prsa

Foto: Amazon

U DANAŠNJEM svijetu nije nemoguće postići izgled o kakvom sanjamo vježbom, ishranom ili pomagalima. Japanski brend Cholmo predstavio je proizvod koji bi mogao postati hit među muškarcima, a riječ je o jastučićima za prsa koji svakom muškarcu mogu dati "mišiće" poput superjunaka iz Marvelovih filmova.

Jastučići za prsa prodaju se na Amazonu, a nose se ispod odjeće te daju iluzija mišićavih prsa. Proizvod je dostupan u dvije boje - bež i crnoj pa se pripadnici jačeg spola ne moraju brinuti da će se vidjeti kroz odjeću.

Ovisno o boji, cijena jastučića se kreće od 5580 do 4980 jena (od oko 340 do 305 kuna), a kako se navodi u opisu proizvoda, izrađeni su od najlona i spužve. Kako se lako skida i stavlja, proizvod se može ukloniti u bilo kojem trenutku i spremiti u torbu.

Iz Cholma tvrde da nošenje jastučića za grudi djeluje motivirajuće na muškarce jer dobivaju stvarnu sliku kako će izgledati ako se uhvate treninga, što bi mnoge moglo inspirirati da se potrude i vježbaju do željenih rezultata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.