Janković primijetio kaos u showu, natjecatelji pucali pod pritiskom

Foto: Press

NATJECATELJI showa Tri, dva, jedan - kuhaj! su u niskom startu čekali da voditeljica Doris Pinčić Rogoznica započne s odbrojavanjem zadanih 75 minuta za kuhanje jer je svima itekako stalo do finala. Ako im jučerašnje kuhanje nije predstavljalo problem, današnje jest jer su za zadatak dobili vrlo zahtjevne riblje jelovnike s mnoštvom komponenti.

''Ovo je potpuni kolaps sistema! Dođe mi stvarno da bacim tavu negdje u zid i izađem vanka! Nisam sigurna hoćemo li danas stići napraviti sve do kraja. Bit će sve na knap, ali će zato iza nas ostati teški nered. Ali mislim da su se na to već svi navikli… Tako da… Ne znam. Potrudit ćemo se, kao i uvijek'', paničarila je Barbara koja se teško snalazi radeći više stvari istodobno.

Ni drugi natjecatelji nisu bili sretni s još jednim stresnim danom na setu showa. Vjeko se još uvijek drži one ''bit će šta bude'', Ružica je krajičkom oka neprestano pratila što točno njezina partnerica Barica radi, dok je Nikolina tvrdila da ni profesionalni kuhar ne bi stigao skuhati jelovnik od tri slijeda u 75 minuta.

''Ovaj zadatak je ludnica. Ovo je kaotično. Mene zanima, iskreno, kako bi se žiri snašao na našim pozicijama. Da stavimo dvoje protiv dvoje, to bih stvarno htjela vidjeti. Da ne znaju koji će recept kuhati pa da nam pokažu kako biti organiziran. Apsolutno sve segmente'', tužila se Nikolina.

''Radi se stvarno brzinski, svaki red radnih jedinica po dvije tri stvari odjednom. Ali tako mora biti. Svi su dogurali do finalnog tjedna, koji je zahtjevan dio natjecanja'', odgovorila je Mateja Domitrović Sabo.

Čak se i Mati Jankoviću činilo da je kaos prisutan na svim radnim jedinicama jer su zadaci sve zahtjevniji, radilo se s tijestom što je oduzimalo puno vremena i filetirala se riba koja im je potpuna nepoznanica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.