Iznenađujuće tvrdnje Vanesse Perroncel: Nisam spavala s Johnom Terryjem

VANESSA PERRONCEL izjavila je da nije spavala s bivšim kapetanom engleske reprezentacije Johnom Terryjem, kako su mediji objavili prije četiri mjeseca. Terry je izgubio kapetansku vrpcu kada su tamošnji mediji objavili priču da je imao aferu s Vanessom koja je tada bila djevojka njegova suigrača iz reprezentacije Waynea Bridgea. Starleta sada tvrdi da je njena veza s Johnom bila isključivo platonska. U intervjuu za britansko izdanje časopisa Grazia, Vanessa je demantirala sve što se dosad pisalo o njezinu odnosu s bivšim kapetanom kluba Chelsea i rekla da njihova veza nikad nije bila "fizička".

"Ništa od onoga što se pisalo o meni nije istina"

"Ono što smo mi imali ne može se opisati kao afera, to je bilo prijateljstvo", rekla je 33-godišnja Vanessa. "Ništa od onoga što se pisalo o meni nije istina", tvrdi. Novinarka koja ju je intervjuirala tvrdi da je bila iznenađena njenim tvrdnjama, jer je očekivala opravdavanje, ali ne i otvoreno negiranje bilo kakve afere. Također dodaje da je Vanessin agent prekinuo intervju na prvi spomen Terryjeva imena. "Sve to što se pričalo, da je dolazio u moju kuću dva puta tjedno na divlji seks, ništa se od toga nije dogodilo", rekla je Perroncel.

"Nisam znala što bih rekla kada se to sve dogodilo"

Na pitanje zašto nije progovorila prije nego što je Terry izgubio kapetansku vrpcu, bio na rubu rastave te prije nego što ju je ostavio Wayne Bridge, nije dala jasan odgovor. "Lako je sada govoriti, ali nisam znala što bih rekla kada se to sve dogodilo", tvrdi. "Bojala sam se medijskog linča. Sve je to bilo previše za mene, ali sada sam podnijela tužbu za klevetu i kršenje privatnosti", kaže Vanessa koja je zbog skandala izgubila i tada najbolju prijateljicu, Terryjevu suprugu Toni.

"Strašno je to što se dogodilo "

Iako nije više u vezi s Wayneom Bridgeom, s kojim ima trogodišnjeg sina, Vanessa je ostala u dobrim odnosima s njim i tvrdi da on "sada zna istinu". Pisalo se da je Vanessa čak zatrudnjela s Terryjem koji joj je navodno platio pobačaj i dao joj 20.000 funti kako bi je utješio. Kad je cijela afera dospjela u medije, zatražio je sudsku zabranu objavljivanja priče koja je odbijena. Wayne Bridge je tek tada saznao za cijeli slučaj i odbio igrati u engleskoj reprezentaciji sve dok John Terry, inače njegov najbolji prijatelj, ima kapetansku vrpcu. "Strašno je to što se dogodilo i svi se moraju nositi sa situacijom na svoj način", zaključila je Vanessa Perroncel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.