Ivana Paris: Nikog neću voljeti kao što sam voljela Dinu Bubičića

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NAKON devet godina završio je brak bivšeg mistera Hrvatske Dine Bubičića i bivše misice Ivane Paris. Kako je Ivana otkrila, zbog sinova Leonida (8) i Noela (3) ostali su u dobrim odnosima.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali sam sigurna da ćemo uspjeti kao roditelji jer nam je sreća djece na prvom mjestu, i njemu i meni", rekla je Ivana, koja je razvod zatražila početkom godine.

"Ako su Leonid ili Noel sa mnom, a hoće tati ili zvati tatu, mogu kad god hoće. Jesmo sudski kao što se mora, ali dajemo njima na odabir. S Leonidom smo pričali, njemu je već skoro 9, koliko se s njime da, ali Noelić je još mali…", rekla je.

Dodala je da su djeca bila razlog da se pokušaju pomiriti, no razlike među njima su postale prevelike.

"Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide", rekla je Ivana.

Ne skriva da joj odluka o razvodu nije bila laka.

"Nakon deset godina suživota i kad si naučio biti s nekim u kući, u braku, u svemu... Trudim se", kaže.

Dodala je i da će Dino uvijek imati posebno mjesto u njenom životu te da bi sve ponovila.

"Voljeti nekog kao što sam voljela njega i kao što ću njega voljeti čitav život na neki način, ne vjerujem da ću moći ikoga. On je otac moje djece i koliko god on sad u ljubavnom smislu bio daleko od mene, on je uvijek čovjek koji će biti na prvom mjestu ovdje, da se ne lažemo", rekla je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.