"Iva Todorić je svoje torbice slala u spa centre"

Screenshot/Foto: RTL/Instagram

MODNI dizajner Ivica Skoko u RTL-ovom je Exkluzivu, govoreći o skupim, ali bizarnim dizajnerskim komadima, otkrio i kakav su tretman imale skupocjene torbice Ive Todorić.

"Postoji određen broj ljudi koji su svoje torbice slali u spa centre. Točnije, Iva Todorić je to radila, a ona je te torbe tretirala kao kućne ljubimce koje je trebalo voditi na šišanje, češljati, kupati, njegovati, prati pa tako i u spa", rekao je Skoko.

"Ja mislim da čak ni Iva Todorić ne bi dala tolike novce za to, a kamoli netko normalan", rekao je dizajner nešto ranije, komentirajući Balenciaginu vrećicu za shopping koja košta oko 6000 kuna.

Ljubav Ive Todorić prema skupocjenim torbicama nije ništa nepoznato javnosti. Todorićeva kći ima zavidnu kolekciju torbica s potpisima najluksuznijih modnih kuća poput Chanela, Diora, Hermesa, Louis Vuittona... Ona torbice koje nerijetko koštaju i po nekoliko tisuća dolara ne nosi samo u večernjim izlascima ili luksuznim eventima, već i tijekom svakodnevnog druženja s prijateljicama, kao primjerice ovog sa Severinom i Andreom Čermak gdje preko ramena ima prebačenu skupocjenu torbicu marke Proenza Schouler.

Prošle godine, nakon što se njezin otac predao policiji u Londonu, Iva Todorić Zagrebom je šetala noseći preko ruke Louis Vuitton torbu vrijednu više od 18 tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.