Iva Šarić: Jerku i meni je najbitnije da smo zajedno

VEČERAS je u Zagrebu otvoren još jedan trgovački centar. Naime, otvorena je Kvaternik Plaza, a program otvorenja je vodila lijepa Tatjana Jurić. Nakon njezine najave, krenula je modna revija, na kojoj su manekenke nosile kreacije koje će se prodavati u ekskluzivnim dućanima otvorenim večeras u Plazi. Vjerojatno najzanimljivije otkriće večeri bila je činjenica da je jedan od dućana otvorila i manekenka Iva Šarić, koju je i u ovoj prigodi bodrio dečko Jerko Leko. Nogometaš je došao samo radi svoje djevojke, na jedan dan.

Iva Šarić: Nikad nisam mislila da ću se baviti nečim ovakvim

Sretna Iva otkrila je za Index kako je došla na ideju da se baci u poduzetničke vode. "Moj butik zove se D'iva, to su talijanski modni brendovi za žene, to je jedna ekskluzivna, kvalitetna linija, mladenačka je i ležerna, meni se jako sviđa, a nadam se da će se i kupcima svidjeti. Sasvim slučajno sam došla na ideju da otvorim dućan, nikad u životu ne bih pomislila da ću se baviti nečim poput ovoga. Nama se jako svidio ovaj centar i bio nam je u opciji, mislili smo uzeti pa vidjeti jednog dana, a na kraju smo jedva čekali da otvorimo butik. Bit će poseban, nešto što zapravo u Hrvatskoj još nema. Dovest ćemo nešto čega još nema, nadam se da ćemo to svojim kupcima moći približiti", izjavila je Iva.

Jerko Leko: Svadba je dogodine

Naravno, uz nju je bio i njezin zaručnik Jerko Leko. Rekla nam je da je on podržava u svemu te je presretna što je večeras uz nju. "Jerko me podržava u svemu i presretna sam što je večeras tu, makar je došao na jedan dan, ali je došao", rekla je. Na pitanje o svadbi, Jerko se nasmijao i dobacio da će biti dogodine. "Bit će, iako mi je to jako intimno i ne volim o tome pričati. Što se Uskrsa tiče, još ne znamo. Toliko smo posla imali posljednjih tjedan dana da uopće nemam osjećaj da je Uskrs blizu, da idu praznici. Ne znamo gdje ćemo biti, jedino nam je bitno da smo skupa. Hoće li to biti ovdje ili negdje drugdje, to je manje bitno", zaključila je mlada poduzetnica i manekenka.

Ivan Ledenko otvorio žensko carstvo: Geni su bili presudni da počnem kreirati cipele

Osim Ive, zapaženo je prošao i novootvoreni dućan Ivana Ledenka. Hrvatski "kralj cipela" kako mu tepaju mediji i modna kritika, konačno je otvorio butik u Zagrebu, a za Index je otkrio kako je do toga došlo te zašto se uopće bavi dizajniranjem cipela, koje su zaista sjajne. "Žena je inspiracija, žene su vječita inspiracija. Za otvorenje dućana sam se odlučio prije nekih godinu dana, tražio sam prostor koji bi bio adekvatan mom proizvodu, a nadam se da je to to. Otvorio sam jedno malo carstvo za žene, na njima je da dođu i izaberu, probaju, neće požaliti. Inače su cipele obiteljska tradicija, otac je počeo s ovim, a ja sam nastavio. Geni su presudili da počnem raditi cipele", objasnio nam je šarmantni dizajner. Večerašnje otvorenje zaključeno je koncertom Jacquesa Houdeka, a u njegovoj glazbi uživale su Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.