Ištvan Varga raskinuo zaruke, Maja Šuput navodno ljubi poduzetnika

MAJA ŠUPUT u vezi je s hrvatskim poduzetnikom, 40 - godišnjim Marijem Kovačevićem, piše novi broj Extre. Navodno su u vezi nekoliko mjeseci, a nedavno su otputovali u London.  Maja, koja je poznata po tome da ne želi previše komentirati svoj privatni život, danas nam je u razgovoru poručila kako nema komentara na cijelu priču.

Mijenjala bi način života zbog jako posebne osobe

Prije poduzetnika s kojim je u navodnoj vezi, Maja je bila u ljubavi s Adrijanom Plenčom te oftalmologom Deanom Šarićem, današnjim suprugom Mirjane Hrge. Prije nekoliko mjeseci u jednom intervjuu Maja je izjavila da je Šarić za nju pokojni. Tada je izjavila i da nije zaljubljena te da bi jednom zbog jako posebne osobe mijenjala svoj način života.

Ištvan Varga prekinuo zaruke s Evom Rusan

I dok je pjevačica možda pronašla ljubavnu sreću, njezin nekadašnji plesni partner i prijatelj Ištvan Varga ovih dana bilježi teške ljubavne dane. Naime, Ištvan je prekinuo zaruke s plesačicom Evom Rusan. Plesač je za Index ispričao da mu je teško te da se njihov prekid dogodio nedavno.

"Da istina je, Eva i ja nismo više zajedno. Teško mi je i bolno o tome pričati"

"Da, istina je, Eva i ja više nismo zajedno i to je sve što ću reći. Ne želim previše o toj temi. Eva je jedna prekrasna osoba, a naš prekid se dogodio nedavno, prije desetak dana. O razlozima samog prekida ne bih želio jer smo Eva i ja odlučili neke stvari zadržati samo za sebe. Cijela situacija još uvijek je bolna za mene i teško mi je o tome pričati", rekao nam je Ištvan.

Eva zaručila njega

Dodao je da o razlozima prekida ne želi i jer se opekao s medijima kad je prekinuo vezu s manekenkom Valentinom Dropulić. Tada su se, smatra plesač, Valentina i on našli pod povećalom medija bez razloga. Stoga je ovog puta svoje razloge odlučio zadržati za sebe. Ištvan i Eva zaručili su se prije nekoliko mjeseci, a tada nam je plesač ispričao da je Eva zaručila njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.