Ištvan Varga o svojoj djevojci: Eva Rusan je "zaručila" mene

POSLJEDNJIH se dana u medijima nagađalo jesu li naš najpoznatiji plesač Ištvan Varga i njegova djevojka Eva Rusan, također plesačica, zaručeni. 

U telefonskom razgovoru Ištvan je za Index potvrdio tu informaciju, ali i otkrio zanimljiv detalj oko zaruka: "Da, istina je da smo zaručeni. Ali nije baš bilo onako kako svi misle. Naime, mene je Eva 'zaručila', a ne ja nju", rekao nam je simpatični Ištvan. "Dogodilo se to spontano, nedavno kada sam se vratio s puta. Planirao sam to sam napraviti, ali me preduhitrila", dodao je.

Na žalost, vjenčanje neće biti još neko vrijeme. Oboje imaju obaveza, a i zbog tekućih projekata se ne vide koliko bi željeli. Ištvana smo tako uhvatili usred treninga i osmišljavanja nove koreografije za nastup u Plesu sa zvijezdama. Osvrnuo se i na prašinu koja se proteklog vikenda podigla oko showa u kojemu nastup neće nastaviti dotadašnji veliki favoriti Iva Šulentić i Damir Horvatinčić. 

"Iva i Damir bili su odlični"

"Toliko mi je žao Ive i Damira, bili su odlični. Nisam mogao vjerovati da publika nije glasala za njih", rekao nam je plesač. "U zadnje vrijeme često čitam o tome kako su to sve razne malverzacije i da je glasanje namješteno. I mene se proziva i lažno optužuje da sam sudjelovao u tome, jer niti jedne godine nisam pobijedio. Takve insinuacije me strahovito pogađaju i bole. Jedino što želim je naučiti Franku plesati i približiti ljudima taj prekrasan sport.  Nisam ovdje radi pobjede nego zato što je ples moj život.  Jedino me to zanima", dodao je Ištvan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.