Iskreni status buduće mame o seksu na Facebooku je hit: "Moje su grudi oružje"

Foto: Facebook

JEDNA australska mama otvoreno je progovorila o seksu u trudnoći i osvojila simpatije mnogobrojnih mladih mama, ali i ostalih korisnika društvenih mreža.

Mel Watts, poznata i kao blogerica "The Modern Mumma", svojim iskrenim komentarom uz fotografiju trudničkog trbuha mnoge je osvojila. 

"Znate kako neke žene imaju povećanu želju za seksom kad su trudne?", pitala je svoje prijatelje i pratitelje na Facebooku dodajući odmah kako ona nije jedna od njih.

Napomenula je kako se trudi, no jednostavno ne uspijeva jer je velika "kao jebeni kit", a isto tako se i znoji. "Imam osip na trbuhu zbog rastezanja kože. Moje grudi su oružje koje bi moglo oboriti bilo koga. Teško dišem...", nastavila je.

"U meni su po deset prstiju na rukama i nogama i kojekakvi dijelovi tijela koji će izaći mene, a on me i dalje vidi prelijepom i seksi", nastavila je hvaleći muža. "Možda je on jedan od onih ljudi koji uživaju u ovome? Ili je možda samo nevjerojatno brižan i užasan lažov s previše emotivnom trudnom suprugom", pitala se. "U svakom slučaju, zadržat ću ga", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.