Intervju Kirsten Dunst iz 1994.: S 11 sam morala poljubiti Brada Pitta. Odvratno

Foto: Profimedia

KIRSTEN DUNST imala je samo šest godina kada je debitirala u kratkom filmu Woodyja Allena Oedipus Wrecks, a njezina je karijera brzo napredovala. Tijekom sljedećih nekoliko godina glumila je s Tomom Hanksom i Bruceom Willisom, ali njezina glavna uloga došla je 1994., kada je imala 11 godina.

Kirsten je dobila ulogu Claudije u filmskoj adaptaciji romana Anne Rice Interview with the Vampire. Claudia je 10-godišnja djevojčica koju Louis de Pointe du Lac i Lestat de Lioncourt pretvaraju u vampira, a glume ih Brad Pitt i Tom Cruise. Film uključuje kontroverznu scenu u kojoj Claudia ljubi Louisa u usne, što je bio prvi poljubac tada 11-godišnje Kirsten s 31-godišnjim Bradom.

"Čudno je jer je on stariji tip"

Ubrzo nakon što je završila snimanje, 11-godišnja Kirsten rekla je za Entertainment Tonight: "Toliko sam mrzila poljubac jer mi je Brad bio poput starijeg brata na snimanju i to je kao da ljubiš svog brata. Čudno je jer je on stariji tip i morala sam ga poljubiti u usne pa je bilo odvratno."

Kirsten je 2021. rekla za Vanity Fair da je poljubiti Brada za nju bio jedan od najgorih dijelova snimanja tog filma i dok su je uglavnom "tretirali kao princezu na setu", bio joj je mučan taj dio scenarija.

A intervju iz 1994. godine koji prikazuje kako Kirsten ispituju o situaciji tijekom promotivne turneje za Little Women nedavno se ponovno pojavio na TikToku i izazvao prilično oštre reakcije gledatelja.

Ljude razljutio način na koji ju je tretirala novinarka

Video počinje pitanjem Kirsten: "Jesi li stvarno mrzila ljubiti Brada Pitta?" na što ona objašnjava: "Da, pa, znaš što, volim Brada, on je tako drag... bilo je, kao, neugodno. Mislim, imam 12 godina. On ima 31 godinu i muškarac je. Pa zašto bih uživala ljubiti ga?" odgovorila je djevojčica.

@nomorelatefees Replying to @nomorelatefees The fact she had to do that scene was bad enough but why would the interviewer even question her about not liking it. #Hollyweird #KirstenDunst #samanthamathis #bradpitt ♬ original sound - No More Late Fees Podcast

Ljudi su u komentarima pohvalili glumicu zbog odgovora i nazvali je jedinom razumnom u intervjuu. "Zar je stvarno trebala objašnjavati?", "Imala je 12 godina, ali govorila je kao odrasla osoba", "Dijete ovo ne bi trebalo objašnjavati odrasloj osobi", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.