Indexova Kraljica maturalne večeri 2011. je Marina Rađenović

MARINA RAĐENOVIĆ iz Zagreba sa 1.895 osvojenih glasova pobjednica je četvrtog Indexovog izbora za Kraljicu maturalne večeri. 10 finalistica je putem Indexove službene Facebook stranice skupljalo "likeove" korisnika do danas (2. svibnja) u 12 sati, a daljnji "likeovi" fotografija više se ne uzimaju u obzir.

Marini je "za petama" bila Lucija Tičinović iz Velike Gorice, s osvojenih 1.726 glasova. Slijede ih, redom: Doris Pavlović (540), Mirjana Knežević (405), Matea Jukić (308), Antonela Lukić (184), Maja Boronić (114), Božana Baković (107), Mihaela Dolački Jozić (35) i Tena Zrinščak (28).

"Uvijek sam obožavala američke filmove u kojima se biraju kralj i kraljica maturalne večeri. Pošto taj običaj ne postoji u Hrvatskoj, nadam se da će mi Index omogućiti da postanem kraljica maturalne. Smatram se nezavisnom, odlučnom i inteligentnom osobom. Osobine kraljice posjedujem, nedostaje mi još samo titula", napisala je ova maturantica II. gimnazije u Zagrebu u svojoj prijavnici na natječaj.

Pobjednicu očekuju haljina Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com), Ledenkove cipele (www.ledenko.hr), frizura, šminkanje i manikura u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com), masaža tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), sunčane naočale Police (www.police.hr) te putovanje u Tunis za dvije osobe koje dodjeljuje putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com). Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.