Index vam želi sretnu novu 2010.!

IMAJTE na umu nekoliko stvari. Nemojte miješati žesticu s vinom, to je samo za one jačeg želuca (i živaca). Nemojte miješati niti crno i bijelo vino, jer nećete morati čekati jutro za najgoru glavobolju u životu. Ako krenete s gemištom, nastavite u tom tonu. Od kvalitetne žestice je najmanji mamurluk. Zaključajte tipkovnicu na mobitelu za svaki slučaj, da ne bi u najgorem trenutku, recimo dok grlite WC školjku, slučajno nazvali starce/ženu/muža/šefa i novu godinu započeli slušajući nečiju prodiku o štetnosti alkohola.

Želimo vam da konačno pronađete ljubav svog života, srodnu dušu, drugu polovicu, vaš jin ili jang. Želimo vam dobar seks, puno djece, kuću u cvijeću i labradora. Također vam želimo da se riješite one rospije koja vam ljubomorno kopa po iPhoneu i baca uroke na sve vaše prijateljice. Izbacite iz stana onog gada koji svu lovu troši na neuspjele pokušaje osvajanja milijuna na kladionici, a onda vas žica za pivo.

Želimo vam da otputujete na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku ili u shopping u New York, da jašete deve kraj faraonskih grobnica i igrate se s australskim klokanima.

Neka vam se ispune svi snovi, osim noćnih mora, i neka vam bude posebna ta 2010. Budite lijepi, seksi, dobri, pametni i naravno informirani.

Sretna nova 2010. godina!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.