Ima 18 godina, njezino zanimanje je sponzoruša - i mama sve odobrava

Foto: 123rf

NAĆI BOGATOG muškarca koji će ih uzdržavati, san je mnogih mladih djevojaka. Jedna takva priča dolazi i iz Australije. Naime, Maya ima 18 godina i njezino zanimanje je sponzoruša tzv. Sugar Baby. To znači da izlazi na večere sa starijim muškarcima koji joj plaćaju druženje, no ističe kako se ne seksa za novac.

Njezini sponzori su tzv. Sugar Daddyji s kojima ide u kazalište, kino, na večere... "Neki dan sam bila u nekom restoranu i naručila sam najskuplju stvar na meniju. Nisam ni znala što je. Pojela sam i otišla kući", ispričala je Maya o svojem poslu, piše Daily Mail.

Mayino zanimanje odobrava i njezina majka, inače bivša madame. Svoje druženje "prodaje" putem Seeking Arrangement. "Moji klijenti su dragi, dobro odjeveni, pokupe me u svom BMW-u ili nekom drugom skupocjenom automobilu. Neki od njih su oženjeni, ali tu ionako nema stvaranja veze ili takvo što", priča 18-godišnjakinja koja naglašava da ne uzima nikakve druge, te da odbija one koji joj nude da samo spava s njima.

Tako večere naplaćuje po 350 dolara, što je oko 2 tisuće kuna, dok su šetnje plažom oko 200 dolara (oko 1500kn). U današnjem svijetu kada svi pokušavaju zaraditi i olakšati si život, stigma sponzoruša i dalje je prilično aktualna.

Prošle je godine izašao i dokumentarac na tu temu, a "veze" takvog tipa sve su učestalije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.