I udovac Brittany Murphy preminuo od infarkta

SIMON MONJACK, suprug pokojne Brittany Murphy, pronađen je mrtav kasno sinoć u svojoj kući u Hollywood Hillsu, javlja TMZ, koji je prvi objavio  i vijest o smrti glumice Brittany. Scenarist Simon Monjack preminuo je u svojoj kući samo pet mjeseci nakon što mu je umrla supruga, rekao je narednik Loui Lozano iz policije u Los Angelesu. Monjack je, navodno, umro od infarkta, a i ranije je patio zbog zdravstvenih problema povezanih sa srcem. Prošle je godine preživio manji srčani napad tijekom putovanja do Puerto Rica. 

"Detektivi su još tamo, još istražuju. Kada skupimo nove informacije, podijelit ćemo ih s javnosti", rekao je Lozano. Sinoć u 21.24 sati vatrogasci iz LAFD-a odgovorili su na 911 poziv kojim se tražila "neodređena vrsta medicinske pomoći", rekao je glasnogovornik Brian Humphrey. Osoblje iz LAFD-a pružilo je Monjacku medicinske usluge, no onda su ga proglasili mrtvim, rekao je jedan narednik iz losanđeleške policije koji je želio ostati anoniman.

Medicinsku pomoć navodno je pozvala Simonova punica Sharon, koja je scenarista pronašla onesviještenog u spavaćoj sobi u kući u kojoj je prošlog prosinca umrla i Brittany. I tada je upravo Sharon, glumičina majka, zvala hitnu pomoć, nakon što je pronašla 32-godišnju kćer u nesvijesti. Brittany je doživjela infarkt pa je prebačena u Cedars-Sinai Medical Center gdje je proglašena mrtvom 20. prosinca.

Nakon Brittanyne tragične smrti, Simon je dogovorio gomilu intervjua kako bi se obranio od raznih natpisa po medijima, koji su počeli kopati po njegovom "prljavom vešu". Simon je navodno imao problema sa zakonom, a kao jedan od primjera mediji navode njegove prijevare s kreditnim karticama. Navodno je scenarist bio u velikim dugovima, a mediji su pisali i o tome kako je baš zbog toga što se pojavio pijan na setu, Brittany od Warner Brothersa dobila otkaz s jednog snimanja.

Simon je tvrdio kako njezin otkaz nije njegova greška te kako je Brittany ubilo upravo to otpuštanje te je najavio da će tužiti Warner Brothers. Monjack je nakon smrti svoje supruge ostao živjeti u njihovu domu s njenom majkom. Odmah su počele kružiti priče o tome kako je s njom u intimnom odnosu, no on ih je opovrgnuo. "Prvo, naravno da se ne seksamo. Drugo, Sharon ima tešku bolest zbog koje jedva može hodati. Ja živim u prizemlju, a ona na katu", rekao je Simon. On i Brittany Murphy u braku su bili od 2007. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.