I Ninina vagina "propjevala": Pjevačica oduševila ulogom u "Vagininim monolozima"

"DANAS imam malo više treme nego obično, no zapravo je uvijek osjećam. Za to je jedini recept truditi se, a vi ćete mi poslije reći je li mi pošlo za rukom", rekla je jučer pjevačica Nina Badrić prije debitantskog nastup na "daskama koje život znače". Iako je već glumila u seriji "Bitange i princeze" te u posljednjem filmu redatelja Veljka Bulajića, uloga u "Vagininim monolozima" je Nini puno teže pala jer je u ovoj kazališnoj predstavi obrađena jedna od težih tema - nasilje među ženama.

Za kraj su svi otpjevali pjesmu "Riječke pičke"

Ninu je iz publike nije bodrio suprug Bernard Krasnić, ali su joj uvelike pomogle glumice Kristina Krepela i Sanja Vejnović. Velika nada showa "Zvijezde pjevaju", Kristina Krepela je poručila svim ženama da je najbolje da budu i da se vole baš onakve kakve jesu. "Nikada se nisam susrela s nasiljem, no mnoge ga žene trpe. Poražavajuće su brojke žrtava i s godinama se smanjuju. Zato poručujem, volite se onakve kakve jeste", rekla je Kristina za Večernji list.

Kao što to biva na svakoj predstavi "Vagininih monologa", svi sudionici predstave su za kraj otpjevali popularnu pjesmu Leta 3  "Riječke pičke". Osim Nine Badrić koja je zablistala na kazališnim daskama scene Travno, nakon predstave koja je podsjetila na problem nasilja među ženama, na pozornicu se popela i pjevačica Zdenka Kovačiček koja je podsjetila publiku na svoje stare hitove.

A.M.
Foto:Jakša Kuzmičić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.