HTZ - Ispala Maja Bajamić, žiri je hvalio: "Sviđa mi se tvoje gibanje, ali najbolje je kad čučneš"

MAJA BAJAMIĆ ispala je iz showa Hrvatska traži zvijezdu, a u polufinalu će pjevati Marcela Oroši, Mark Marku i Goran Kos. Kandidati su u live emisiji imali poseban izazov jer je svaki otpjevao po tri pjesme. Tema emisije bila je rock. Maja, Marcela, Mark i Goran otpjevali su na početku zajedničku pjesmu "It's My Life" Bon Jovija koji ih je u prošloj emisiji pozdravio preko video zida i pozvao na svoj koncert.

Prvi je u rokerskom stilu zapjevao Goran Kos koji je pjesmu posvetio Bogu. S velikim tamnim naočalama, poput Bono Voxa, otpjevao je "Pride" grupe U2. Tony mu je rekao da mu se sviđa njegov minimalizam, a Ivana primjećuje da sve više uživa u nastupima. "Bio si taman doziran, možda čak i premiran", rekao je Fox. Maja Bajamić izašla je na pozornicu bosa, u dugoj haljini i izvela "Tebe voljeti" od Ivane Marić, a pjesmu je posvetila mlađem bratu. "Prije sam ti rekao da si vulgarna, ali nije vulgarno kad se netko razbacuje bezobrazno dobrim pjevanjem", rekao joj je Fox. "Imaš neki bezobrazluk u sebi, sviđa mi se što si bosa, bolje prianjaš tako", komentirao je Tony.

"Ja sam gotov, definitivno ne mogu funkcionirati"

Marcela Oroši je podsjetila na svoju izvedbu s audicije kad je na pozornici, uz gitaru otpjevala "What's Up" grupe 4 Non Blondes, posvetivši pjesmu sestri. Svojim nastupom je oduševila žiri. "Dok si ti nastupala, Ivana je pjevala cijelo vrijeme, a Fox je lupao ritam samo njemu znan", rekao joj je Tony. Mark Marku sestrama je posvetio pjesmu "Zajdi, zajdi jasno sonce" Toše Proeskog. Žiri ga je obasipao komplimentima: "Svjestan si da ovo neće biti nastup večeri, već nastup sve ove tri sezone", rekla je Ivana, a Tony pohvalio njegovu interpretaciju Tošine pjesme: "Moram priznati da si me srušio, ja sam gotov, definitivno ne mogu funkcionirati".

Maja Bajamić tijekom drugog izlaska na pozornicu je bila obuvena i pjevala je "I Love Rock 'n' Roll". "Nisam slušao tvoje pjevanje, nego sam gledao tvoje kretanje i gibanje, ali najdraže mi je kad čučneš", rekao joj je Fox. Uvijek mirni Goran, ovog se puta uživio u Aerosmithovu pjesmu "Dream On". "Unio si se, kleknuo si kao oronuli hrast od peronospore. Da si bio distanciraniji, više bi mi se sviđalo", komentirao je Fox.

"Još, još, još, daj mi Marcele"

Marcela je pokazala koliko može biti žestoka, pjesmom "You Oughta Know" Alanis Morissette. "Da mogu tako bi ti zafućkala. Puštala bi te na radiju, a slušatelji bi govorili: 'Još, još, još, daj mi Marcele'", rekla joj je Ivana. Mark je izveo Bon Jovijevu "She's a Little Runaway" i ugodno iznenadio: "Nije idealan tip pjesme za tebe. Očekivao sam da odradiš, ali bolje od toga je bilo", komentirao je Fox.

Goran Kos stao je treći put na pozornicu i otpjevao "Šta da radim" od Azre te je iznenadio scenskim nastupom. "Meni je fenomenalan tvoj način brzog hoda. Napokon da netko na estradi hoda jednako smiješno ko i ja", rekao mu je Tony. Lijepa Marcela zablistala je u kratkoj haljinici otpjevavši "Polaroid" grupe ENI. "Imaš nevjerojatnu prisutnost na sceni, to me zapanjuje. Očima pjevaš ponekad", komentirala je Ivana.

"Ti si poput gotovog sendviča od pršuta i majoneze"

Maja je bez greške otpjevala pjesmu "Prvi put" Tine Rupčić. "Ova pjesma ti odgovara možda najviše od svih stilova koje si pokazala. To je područje na kojem možeš najviše pokazati", poručio joj je Fox. Emotivni Mark ponovo je dobio komplimente za izvedbu pjesme "Tremolo". "Ne bi čovjek rekao da je rock tako dobro Marku legao, ali fakat je legao", rekla mu je Ivana. Fox ga je usporedio sa složenim sendvičem od pršuta i sira: "Sad samo možda treba dodati po ukusu, malo krastavca ili majoneze, ali sve je tu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.