Homofobima koji su maltretirali ekipu sa zastavom Pridea eksplodirao čamac

Screenshot: TikTok

GRUPA homofoba u čamcu na jezeru Moses u Washingtonu maltretirala je ljude u drugom čamcu zbog zastava Gej Pridea koju su imali istaknutu na svom plovilu. 

Dobacivali su im razne homofobne uvrede, pokazivali srednji prst i kružili oko njih čamcem, kad se dogodilo nešto neočekivano. Njihov se čamac iznenada zapalio i natjerao svoju posadu da skoči u jezero i potraži pomoć na čamcu ljudi koje su upravo izvrijeđali, piše Bored Panda. 

@uhohbigboi

We safely got them out of the water immediately. We were nicer than they were. #pride #lgbtq #boat #Fail #Karma #Gay #hate #sorrynotsorry

♬ Oh No - Kreepa

Ovi su ih primili, ispitujući ih jesu li dobro, no unesrećeni homofobi su pitanja ignorirali. Dapače, žena je uglavnom vrištala do dolaska spasilačke službe, jedan od muškaraca je pušio električnu cigaretu iako neki od njegovih spasitelja imaju astmu, a drugi je sjedio u tišini jer je, prema riječima jednog od nazočnih podržavatelja Pridea, od straha obavio veliku nuždu u gaće. 

@uhohbigboi

Reply to @dark_umbre0n Part two with my two best friends @retro_ushi_ and @nova.starr96 #Gay #hate #sorrynotsorry #Karma #Fail #boat #lgbtq #pride

♬ original sound - UhOhBigBoi

Što je izazvalo eksploziju motora čamca još nije poznato, a na snimci se jasno vidi da homofobna posada spasiteljima ni u jednom trenu nije zahvalila na dobrom djelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.