Hercegovka Jelena (36) objavila prve zajedničke fotografije sa Zdravkom Mamićem

Foto: Instagram

ZDRAVKO MAMIĆ (63) i njegova nova partnerica, Hercegovka Jelena Planinić (36), više ne skrivaju svoju ljubav. Jelena je objavila njihove prve zajedničke fotografije na Instagramu.

Prve zajedničke fotografije na Instagramu

Na fotografiji objavljenoj jučer Zdravko i Jelena pozirali su na brdu u ležernoj odjeći. Ispod fotografije skupila se hrpa komentara.

"Jedna od najljepših žena koju poznajem", "Svi komentiraju Jelenu, a nitko da pohvali momka pored nje. Zdravko nikad nije izgledao bolje i sretnije", "Jele prelijepa si, blistaš", "Sretni", neki su od komentara.

Ovo nije prva fotografija koju je Jelena objavila. Na fotografiji objavljenoj prošlog mjeseca Jelena i Zdravko poziraju u svečanoj odjeći.

Za vezu se saznalo na početku godine

Za njihovu vezu saznalo se u siječnju kada su mediji pisali da Zdravko ima novu djevojku i planira se oženiti treći put. Par se svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena navodno iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.