Helena Šopar zapečatila status najtraženijeg hrvatskog modela

MIDIKENNOV  model svjetskog glasa, Helena Šopar, ne prestaje nizati uspjehe - nakon naslovnice francuskog izdanja Marie Clairea, Helena je snimila i veliki editorijal za britansko, te editorijal za australsko izdanje, a sada je zablistala i u američkom izdanju tog prestižnog modnog magazina i tako definitivno potvrdila titulu najtraženijeg hrvatskog modela u inozemstvu.

Helena je, osim što je snimila modni editorijal, Marie Claireu dala i mali intervju, te tako promovirala zemlju i grad iz kojeg dolazi, odnosno, Hrvatsku i rodnu Novalju, ali i svoju matičnu agenciju, Midikenn.

Heleni bi na karijeri mogla pozavidjeti i Kate Moss


Za sjajne fotografije ovoga je puta bio zaslužan renomirani fotograf Jonty Davies, za make-up se pobrinuo Paco Blancas, a za kosu lijepe manekenke John Ruidant. Mlada Helena Šopar već iza sebe ima zavidnu inozemnu karijeru, a osim prije navedenih suradnji odradila je snimanje sa Olivierom Toscanijem, kampanju za "Aigner", "Exte",  nekoliko naslovnica"Marie Clairea", bezbroj editorijala u prestižnim magazinima diljem svijeta, te jednu od najvećih kampanja ikad snimljenih u Hrvatskoj za Urban Republic.

V.V.
Foto: Midikenn
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.