Hawk tuah cura odbila ponudu Playboya. Pitali je i za OnlyFans

Screenshot: Instagram

Haliey Welch, poznatija kao hawk tuah cura, na svom je Instagramu odgovorila na pitanja koja su joj postavili obožavatelji. Objavila je video s opisom: "Sad kad ste svi ovdje, idemo odgovoriti na glasine."

Haliey je potvrdila da je dobila ponudu za suradnju s Playboyem, ali ju je odbila. Osim toga, jedno od pitanja bilo je hoće li napraviti OnlyFans. "Neću, ne bi mi bilo ugodno to raditi", poručila je Haliey.

Video ima gotovo 200 tisuća lajkova na njezinom Instagram profilu. "Napokon smo učinili pravu osobu slavnom", "Sviđa mi se ovo! Napokon je netko s pravim moralnim vrijednostima postao slavan", "Ona je predsjednik kojeg svi trebamo", samo su neki od komentara.

Internet senzacija

Postala je viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima. Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!" Potom je pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Tko je Haliey Welch?

Haliey ima 21 godinu i živi sa svojom bakom nedaleko od Nashvillea, u gradiću Belfastu, koji ima svega 695 stanovnika. Ispričala je i da se nikad nije vozila međudržavnom cestom ili letjela zrakoplovom, a sada gostuje na televizijama i nosi se s tračevima i lažiranjima svog identiteta. No ona je ovu situaciju prestala shvaćati kao nešto sramotno i pretvorila ju je u karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.