Gurnuo u anus šipku od 20 cm pa završio na operaciji

Foto: Zhejiang Tongde Hospital/Hangzhou Comprehensive Channel

MUŠKARAC u Kini završio je na operaciji nakon što je u anus gurnuo staklenu šipku od 20 cm.

Šipka promjera od oko pet centimetara zaglavila je neimenovanom muškarcu u rektumu, prije nego je otklizala dublje u njegovo debelo crijevo, prenosi The Lad Bible.

Kad je stigao u bolnicu, rekao je doktorima da ga puno boli, no nije ulazio u detalje već je samo preklinjao da ga spase. "Kad je stigao u bolnicu, bio je u žurbi i izgledao je kao da trpi jake bolove", rekao je kolorektalni kirurg Bao Xiangdong za Hangzhou Comprehensive Channel.

Kako bi otkrio uzrok pacijentove boli, doktor je izvršio pregled rektuma i utvrdio da njegov prst može osjetiti dugo, tvrdo i strano tijelo. CT sken pokazao je dugačak objekt u debelom crijevu i odmah je obavljena operacija. Objekt je uklonjen za oko 30 minuta.

Dr. Xiangdong rekao je da je muškarac sretan jer je prošao bez groznice, krvi u stolici i drugih potencijalnih opasnosti.

Početkom godine, 40-godišnji muškarac iz Dominikanske Republike također je morao na hitnu operaciju nakon što mu je u anusu zapeo sprej za osvježavanje zraka.

Medicinski stručnjaci upozoravaju da je prenamjena kućanskih objekata u seks igračke potencijalno opasna ideja. Objekti, poput osvježivača zraka, mogu uzrokovati krvarenje, oštećenje crijeva i druge ozljede kad se koriste za penetraciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.