Godinu dana nakon tragične smrti kćerkice Bode Miller objavio radosnu vijest

Foto: Youtube/Instagram

SAMO godinu dana nakon što su tragično izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline, bivši skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan objavili su sretnu vijest da postaju roditelji blizanaca. 

"Dobit ćemo dva sina", rekao je Bode za USA Today. 

"Oduvijek sam htjela dječake blizance. Pitala sam Bodea misli li da ćemo ovaj put dobiti blizance, a on je rekao ne. Tad sam otišla na ultrazvuk i pokazalo se da nam dolaze blizanci", dodala je njegova supruga Morgan. 

Oboje su radosnu vijest podijelili na društvenim mrežama. 

Morgan se u objavi prisjetila koliko joj je bilo teško izgubiti kćerkicu dok je bila trudna te je priznala da se borila s osjećajem tuge i sreće u isto vrijeme.

"Sad s radošću mogu reći da očekujem dječake blizance. Otkako sam upoznala svog muža, znam da je oduvijek htio blizance rođene na njegov rođendan. Naši blizanci dolaze 11.11., što nije daleko od njegovog rođendana koji je 10.12. Od početka ove trudnoće znam da je Emmy nekako imala svoje prste u ovom čudu", napisala je Morgan. 

"Blizanci! Jednojajčani blizanci. Ne mogu biti uzbuđeniji jer se širi prekrasna obitelj koju smo stvorili moja žena i ja. San se ostvaruje", napisao je Bode. 

Bode i Morgan u braku su od 2012. i zajedno imaju sina Nasha Skana, a Bode iz prethodnih veza ima kćerkicu Neesyn Dace (11) i sina Samuela (6). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.