Glumica iz Juna i Inceptiona objavila: Ja sam transrodni muškarac

Foto: Facebook

OSCAROM nominirana glumica Ellen Page (33), koja se proslavila ulogama u filmovima Juno i Inception, objavila je da se identificira kao transrodni muškarac pod imenom Elliot. Ellen je prije šest godina otkrila da je lezbijka, a u braku s plesačicom Emmom Portner je od 2018. godine.

"Dragi prijatelji, želim podijeliti s vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamjenice on/oni i zovem se Elliot. Osjećam se sretno što mogu napisati ovo, da sam na ovom mjestu u svom životu", stoji u objavi.

U nastavku je Elliot zamolio fanove za strpljenje, priznavši da je u strahu od "invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja" s kojim će se možda suočiti.

"Moj posao je stvaran, no ranjiv sam. Istina je da, iako se osjećam duboko sretno i znam kakvu privilegiju imam, osjećam se uplašeno", dodao je.

Objavljuje Elliot PageUtorak, 1. prosinca 2020.

U objavi nije govorio o svojim planovima kad je u pitanju promjena spola. Svoja korisnička imena promijenio je iz @TheEllenPage u @TheElliotPage.

Zahvalio je voljenim osobama na podršci dodavši da je "zaista zahvalan na tome što su mi pomogli doći u fazu u kojoj sam dovoljno siguran da želim postati pravi on".

Ubrzo nakon ove objave oglasila se Emma, koja ga je javno podržala.

"Jako se ponosim Elliotom. Trans, queer i nebinarne osobe su dar ovom svijetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Elliotov život je dar, samo sjaji, dragi E. Volim te puno", napisala je.

Ranije je najavljeno da će Ellen glumiti u trećoj sezoni Netflixove serije The Umbrella Academy.

"Jako se ponosimo našim superjunakom. Volimo te, Elliote", objavljeno je na službenom profilu serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.