Glumcu iz Jokera iznenada preminula djevojka: Srce mi je slomljeno, u šoku sam

Foto: Instagram

GLUMAC Marc Maron progovorio je o iznenadnoj i tragičnoj smrti svoje djevojke Lynn Shelton. 54-godišnja redateljica preminula je prije tri dana uslijed bolesti koja nije povezana s koronavirusom. 

"Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Liječnici je nisu mogli spasiti, iako su se svojski trudili da uspiju. Ovo je devastirajuće. Srce mi je slomljeno, u potpunom sam šoku i ne znam kako krenuti dalje. Htio sam se obratiti ovim putem kako bi svi koji su je poznavali znali, neki su čuli, neki još nisu", objasnio je Marc u pismu poslanom IndieWireu. 

Marc je u emotivnoj objavi priznao da ga je smrt dugogodišnje djevojke potpuno slomila.

"Bila je puna radosti, prelijepa, ljubazna, karizmatična. Smijali smo se zajedno, započeli smo zajednički život i zaista ne mogu vjerovati što se događa. Ovo je grozan i tužan gubitak", dodao je glumac.

Na Twitteru se od redateljice oprostila i Reese Witherspoone.

"Jako sam devastirana nakon što sam čula da je jučer preminula Lynn Shelton. U potpunom sam šoku što ova živopisna, talentirana i redateljica nije s nama. Lynn je bila jako strastvena oko naše serije Little Fires Everywhere", napisala je Reese. 

Putem društvenih mreža posljednje zbogom uputila joj je i komičarka Mindy Kaling. 

"Njezina divna, vesela energija bila je zarazna i glumci su uvijek obožavali biti oko nje. Uvijek će mi nedostajati. Počivaj u miru, Lynn. Volim te", napisala je Kaling.

Shelton je u svojoj dugogodišnjoj karijeri između ostalog radila i na serijama Mad Men, Glow, Shameless, New Girl i brojnim drugim projektima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.