Glumci se protivili sceni plesa u Netflixovoj hit seriji, a ona postala TikTok trend

Foto: Netflix

Netflixova serija The Perfect Couple prva je u tjednoj ljestvici najgledanijih naslova. Serija je objavljena na Netflixu 5. rujna i u prvom tjednu gledana je nevjerojatne 3.4 milijarde minuta, dok je The Rings of Power imao 372.2 milijuna odgledanih minuta.

Osim što je veliki hit na Netflixu, jedna scena iz serije postala je trend na TikToku. Riječ je o grupnoj plesnoj koreografiji - koja se nikako ne uklapa u radnju serije. 

Naime, drama se temelji na knjizi Elin Hilderbrand iz 2018. Radnja prati Ameliju Sacks koja se sprema za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih obitelji u Nantucketu. Majka njezina budućeg supruga je Greer Garrison Winbury. Na dan vjenčanja obitelj i prijatelji mladenaca okupljaju se na partiju na plaži, no par sati prije samog obreda pojavljuje se truplo i odjednom su svi osumnjičeni.

Budući da se u seriji radi o ubojstvu i njegovu rješavanju, mnogim je gledateljima, pa i samim glumcima, bilo neobično što se u svakoj epizodi pojavljuje vesela plesna sekvenca u kojoj sudjeluju sve glavne zvijezde serije. 

Glumci plešu na pjesmu Criminals glazbenice Meghan Trainor, koja je sada posvuda na TikToku i korisnici pokušavaju rekreirati ples. 

@charmladonna Ask and you shall receive 🫶🏾 Recreate my dance for @Netflix #ThePerfectCouple that I created and tag me so I can spread the love. Can’t wait to see y’all recreate it! Song: Criminals by @Meghan Trainor #fyp #ThePerfectCoupleDance #ThePerfectCoupleNetflix #Choreographer #charmladonna ♬ original sound - charmladonna

@siobhankassier Not us on holiday doing our silly little dances@CathLovesLife — DC: @charmladonna #criminalsdance #theperfectcouple #fyp ♬ original sound - charmladonna

@ellianawalmsley had to try “the perfect couple” dance w my mom haha!! so fun💞😎 @Meghan Trainor has anyone watched the show yet? #fyp #foryou #dance ♬ Criminals - Meghan Trainor

Nitko osim Lieva nije htio snimiti tu scenu

Glumci su se isprva bunili zbog plesne koreografije. Glumica Eve Hewson otkrila je da su neki članovi glumačke postave čak prijetili da će zvati svoje agente zbog toga. 

"Kako smo se približavali kraju snimanja, dobili smo iznenađujući e-mail od našeg producenta kojeg volimo i za kojeg bismo vjerojatno učinili sve, ali s ovim je pretjerao. Napisao je neka naučimo taj ples. U našoj WhatsApp grupi svi smo pisali kako ne želimo plesati", rekla je. Kaže da se i ona pretvarala da ne želi plesati, ali je potajno bila vrlo uzbuđena. 

@fallontonight Eve Hewson shares a behind-the-scenes video of the iconic The Perfect Couple dance 😂 #FallonTonight #TonightShow #PerfectCouple #EveHewson #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

Od njenih kolega iz serije samo je jedna osoba odmah pristala plesati, a to je bio Liev Schreiber. 

O plesu je govorila i Nicole Kidman. Kaže da isprva nije podržavala ideju, ali je naposljetku pristala. "Nadam se da ste shvatili da plešem kao Greer, a ne kao Nicole", rekla je.

@entertainment_weekly #NicoleKidman originally didn’t want to do the wacky choreographed dance in the title sequence of #ThePerfectCouple 😆 #LievSchreiber #Netflix #MurderMystery ♬ original sound - Entertainment Weekly

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.