Glumac Randy Quaid i supruga uhićeni zbog neplaćanja računa



AMERIČKI glumac Randy Quaid i njegova supruga Evi uhićeni su zbog neplaćanja hotelskog računa od 10,000 dolara. Par je uhićen u zapadnom Teksasu, a račun nisu platili u Kaliforniji početkom mjeseca.

Šerif okruga Presidio Danny Dominguez odvezao je Quaida da podigne po 20,000 dolara za sebe i suprugu, i nakon toga je par pušten na slobodu. Dominguez  je rekao kako glumac nije dobio poseban tretman.

U okrugu Santa Barbara u Kaliforniji izdan je nalog za uhićenjem protiv bračnog para Quaid, i to zbog provale, prevare vlasnika konačišta, te zavjere za počinjenjem kaznenog djela. Par početkom rujna nije platio računa od preko 10,000 dolara na luksuznom ranču u Kaliforniji.

Često nisu plaćali račune?

No, neki mediji pišu da su izvori bliski istrazi rekli kako Randy i Evi Quaid imaju naviku neplaćanja računa. Navodno duguju 17,000 dolara Hotelu Bel-Air, a još već neko vrijeme nisu vratili iznajmljeni automobil.

Policija iz okruga Santa Barbare još uvijek nije pričala s glumcem, pa ne želi davati komentare. Par je uhićen nakon što su viđeni u gradu Mafri, gdje su također odsjeli u hotelu. Prilikom uhićenja, ispričao je šerif Dominguez, nije bilo pretjeranog opiranja, ali je Evi Quaid zato nakon uhićenja napisala izjavu u kojoj tvrdi da je njoj i njenom suprugu namješteno.

Quaid je dobio Zlatni globus i bio je nominiran za nagradu Emmy za svoju ulogu bivšeg predsjednika Lyndona Johnsona. Tijekom karijere snimio je zavidan niz filmova, a nedavno je glumio i u hit filmu "Planina Brokeback", nakon kojega je tužio producente, žaleći se na premalen honorar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.