Glumac priznao da si je odrezao ruku: "Lagao sam da sam je izgubio u ratu"

Foto: Imdb

GLUMAC Todd Lawson LaTourrette, najpoznatiji po uloga u serijama Better Call Saul i Longmire, priznao je da si je odrezao ruku i lagao da je ratni veteran kako bi ostvario napredak u karijeri. 

U intervjuu za KOB-4 TV glumac je otkrio da boluje od bipolarnog poremećaja te da u to vrijeme nije pio lijekove. Tijekom psihotičnog napadaja prije 17 godina odrezao si je šaku i podlakticu cirkularom, a zatim si spalio ranu. 

"Ne želim koristiti riječ 'ludilo' jer smo mi mentalno bolesni. Mi smo vaša braća, vaše majke, vaše sestre. Mi bolujemo", rekao je on kroz suze. 

Todd si je kasnije sam napravio i protezu, a također je počeo lagati o prirodi svoje ozljede i govoriti ljudima da je ruku izgubio u ratu. 

"Upalilo je, počeo sam dobivati uloge. Čini se da je filmska industrija na to gledala iz posebnog kuta, sviđalo im se to. Vjerovali su da sam ono što tvrdim da jesam i na temelju te laži sam dobivao uloge", priznaje on. 

S vremenom ga je počela mučiti činjenica da je karijeru izgradio na lažima, pa je odlučio sve priznati. 

"Bilo je teško živjeti s tim sve ove godine. Bilo je to nečasno. Znam da će mi ovo priznanje uništiti karijeru. Ako mislite da ovo radim iz koristi, varate se. S ovim se izbacujem iz filmske industrije", kaže Todd. 

Nada se, ipak, da će njegova priča poslužiti kao upozorenje drugim ljudima koji imaju bipolarni poremećaj. 

"Vi imate moć. Popijte svoje lijekove ujutro i navečer kako ne biste završili poput mene, jer se tako nešto može dogoditi jako brzo", zaključio je on. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.