Gledatelji u novom kvizu na RTL-u odmah skužili grešku: "Tonka, sjedi 1"

Foto: Press

NA RTL-U je sinoć krenuo zabavni kviz 10 pitanja s voditeljicom Antonijom Blaće. Prvi odabrani natjecatelji iz svog su doma pokazali koliko dobro poznaju Hrvatsku i pokušali uloviti novčanu nagradu od 2000 kuna, uz pomoć zvijezda RTL-ovih showova. Hana Rodić i Goran Jurenec zaigrali su sa Sandom iz Makarske, Bahra se pridružila timu Katarine iz Kalinovca, a najpoznatiji Imoćani Danijela i Josip udružili su se s Martom s otoka Prvića.

Antonija Blaće najavila je timovima da će zadnje pitanje u svakoj epizodi biti malo drugačije, odnosno odnosit će se na neku poznatu osobu iz javnog života. Budući da odgovori na njih nisu poznati široj javnosti, u njihovu rješavanju može im pomoći samo zdrava logika ili pak čista sreća. Kandidatima se tako u prvoj epizodi videoporukom javio Tony Cetinski te im zadao da pogode njegovo omiljeno jelo.

Redala su se raznolika škakljiva pitanja o Lijepoj Našoj, a najviše muke timovima će zadati geografija, odnosno ime malenog slavonskog sela koje će ih posve zbuniti. I na kraju naljutiti gledatelje.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama kviz je privukao velik broj gledatelja, koji su uočili grešku. Malo slavonsko selo koje se tražilo ispostavilo se da je Kajgana, no ono uopće nije slavonsko selo, već se nalazi pored Garešnice.

"Kajgana je selo u Moslavini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a ne u Slavoniji", poručili su gledatelji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.