Gerard Butler došao u Beograd: Za ručak tražio kajmak i "duvan čvarke"

GERARD BUTLER stigao je u Beograd gdje će zajedno s Ralphom Fiennesom glumiti jednu od glavnih uloga u filmu "Koriolan". Holivudski zavodnik trebao je doći ranije, ali zbog kaosa u zračnom prometu morao je odgoditi dolazak, javlja Blic.

Probao čvarke, ali ne i šljivovicu

Glumac je sletio u zračnu luku "Nikola Tesla" pa je uz pojačane mjere osiguranja otišao u hotel Hyatt. Tamo će biti smješten u luksuznom predsjedničkom apartmanu koji se prostire na 250 metara kvadratnih. Gerard je od osoblja hotela zatražio da mu za ručak serviraju srpske specijalitete poput roštilja, kajmaka i "duvan čvaraka", javlja Alo. Budući da ne pije već 12 godina, nije probao tradicionalna pića poput šljivovice, već je pio isključivo mineralnu vodu. Glumac je također zatražio neometan pristup teretani hotela i wellnessu kako bi se mogao bolje pripremiti za ulogu.

Redovito vježba kako bi bio u što boljoj formi za ulogu

Gerard je već danas počeo sa snimanjem nekih masovnih scena za "Koriolan" u kojemu će glumiti zapovjednika Volščanske vojske. On je ujedno i zakleti neprijatelj rimskom generalu Kaju Martiju "Koriolanu", a glumi ga Ralph Fiennes. Škotski je glumac izrazio oduševljenje što će glumiti u adaptaciji Shakespeareove drame s Fiennesom, Vanessom Redgrave i Brianom Coxom te je već prije najavio da redovito vježba kako bi bio u što boljoj formi za ulogu. "Ralph je divan čovjek i genije i ušao je u realizaciju ovog projekta s velikom strašću. S obzirom da on glumi Koriolana, a ja njegovog velikog neprijatelja Tulija Aufidija, Ralph me sada stalno zove Tulije", izjavio je Gerard srpskim medijima.

Redateljski debi Ralpha Fiennesa

Film je ujedno i redateljski debi renomiranog glumca Ralpha Fiennesa koji je smatrao da su Beograd i Pančevo idealne lokacije za prikaz Shakespeareove tragedije. Osim navedenih glumačkih imena, u filmu će se pojaviti i srpski glumci poput Dragana Mićanovića, Svetislava Goncića i Slavka Štimca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.