George Michael se ponovno uhvatio mikrofona i otpjevao duet s Beyonce

IAKO je rekao da se povlači iz pjevačkih voda, George Michael ponovno je uzeo mikrofon u ruke. Naime, u sklopu turneje Beyonce Knowles u londonskoj O2 Areni, George se popeo na pozornicu i s tamnoputom pjevačicom otpjevao njezin hit "If a were a boy". Baš kao Beyonce, i njezini fanovi bili su oduševljeni duetom, ali i njegovom ponovnom pojavljivanju pod svjetlima pozornice.

Podsjetimo, prošlog ljeta je pjevač zaokružio svoju svjetsku turneju koja je bila prva i jedina u njegovoj glazbenoj karijeri. Posljednji nastup je održao u London's Earls Court nakon čega je izjavio kako se povlači, jer želi "mirniji život". Tijekom nastupa na turneji kad je izvodio hit "Outside" bio je odjeven u policijsku uniformu kako bi samog sebe ismijao zbog prijašnjih "poslova" s policijom i uhićenjima.

"Beyonce je živuća legenda! Ovo je bio jedan od najboljih nastupa koje sam vidjela u životu", izjavila je pjevačica Katy Perry koja je podržala Beyonce među londonskom publikom. Osim nje, Beyonce je došao podržati i njezin suprug, reper Jay-Z.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.