Genijalni hip hoperi Onyx satrali Piranhu!

URNEBESNI party koji su sinoć u klubu Piranha za Zagrepčane, ali i ekipu sa svih strana Hrvatske, pripremili američki glazbenici koji se kriju iza imena Onyx nismo mogli propustiti ni pod koju cijenu. Po prvi puta u Hrvatsku su stigli Sticky Fingaz te Fredro Starr, frontmen ONYX-a, koji je široj publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr te zapalili prepunu Piranhu u kojoj se sinoć tražilo mjesto više i brza usluga šanka ne bi li barem djelomično rashladila uzavrelu atmosferu.

Svirka je počela oko ponoći, tulum se nastavio sve do jutra, a ruke su trljali i izvođači i organizatori jer je Zagreb pokazao da ove genijalne hip hopere itekako štuje i voli, što je bilo i očekivano. Onyx iz Zagreba kreće dalje na svoju mini turneju po Hrvatskoj u sklopu koje će posjetiti Split, Rijeku, Zadar i Varaždin.

A osim što je zanimljiv zbog glazbenih dostignuća, Onyx je hrvatskoj publici zanimljiv i zato što je supruga polovine benda, Fredra Starra, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Korina Longin, koja je svojeg supruga dopratila na turneju po Hrvatskoj, ali ne i na njegov zagrebački koncert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.