Gdje je i što danas radi Debbie Rowe, druga supruga Michaela Jacksona?

Foto: Guliver Image/Getty Images

DEBBIE Rowe, druga supruga Michaela Jacksona, nakon razvoda se potpuno povukla i ne pojavljuje se u javnosti. Michael Jackson medicinsku sestru Debbie Rowe upoznao je u jednoj privatnoj dermatološkoj klinici gdje je dolazio na tretmane. Navodno se prvi susret dogodio 1991. godine.

Par se vjenčao 1996. godine, tri mjeseca nakon njegovog razvoda od Lise Marie Presley. Prvi Jacksonov brak svima se činio bizaran, a nakon njega uslijedio je još bizarniji brak, razvod i dogovor oko skrbništva nad djecom koju je Debbie Rowe rodila. 

Jackson je 2003. godine u intervjuu Martinu Bashiru priznao da mu je Debbie doslovno poklonila djecu. Kasnije se dugo nagađalo o načinu na koji su djeca začeta, a neki izvori kažu da Michael Jackson i Debbie Rowe brak nisu konzumirali te da su djeca začeta umjetnom oplodnjom.

Dugo se nagađalo i o tome jesu li Prince i Paris uopće Michaelova biološka djeca, s obzirom na to da je on bio afroamerikanac, a djeca imaju svijetle oči i plavu kosu.

Navodno je Rowe jednom prilikom priznala da nikada nisu imali intimni odnos. 

"Kada se moj sin Prince Michael rodio bio sam na porodu. Bio sam na porodu i svoje kćeri Paris. Nisam se mogao strpiti da je okupaju, pa sam je odmah odnio kući. Pedijatar se nije bunio, a ni Debbie. Ona je ostala u bolnici oporavljati se nakon poroda", rekao je Jackson u bizarnom intervjuu. 

Par se razveo 1999. godine, a skrbništvo je Debbie dobrovoljno dala Michaelu.

"Nisam zavrijedila da budem majka djeci. Michael se budio noću, presvlačio ih, kupao i hranio. Djeca trebaju ostati s njim"; navodno je rekla Debbie. Nakon Jacksonove smrti bila je u vezi s jednim bliskim suradnikom Michaela Jacksona.

Nakon Jacksonove smrti skrbništvo nad njegovom djecom dobila je njegova majka Katherine, ali je Debbie ponovno uspostavila dobar odnos s Princeom i Paris. Prije nekoliko godina oboljela je od raka dojke, a Paris joj je bila velika podrška. Danas ima 60 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.